Fotoshoots

Eindelijk eens mooie foto’s van jezelf of met je familie waar je ook écht tevreden over bent? Laat dat maar aan Jeroen over. Hij haalt het beste uit jezelf tijdens een professionele fotoshoot, in zijn studio of op locatie. Je kunt het daarbij zo gek maken als je zelf wilt; van ‘naturel’ tot een complete make-over. Jeroen werkt namelijk samen met visagist Christine van Valkenburg en met kapper/visagist/stylist Patricia McCullough die je desgewenst opmaken, je kleding stylen en je haar doen. Ook erg leuk om aan iemand cadeau te doen, zo’n shoot!

Het eindresultaat moet natuurlijk gezien worden. Jeroen verzorgt afdrukken voor je op verschillende materialen: fotopapier, canvas, hout, aluminium en Xpozer – de kwalitatief hoogwaardige opvolger van canvas die nog scherpere afdrukken geeft.

 

Profielfoto – vanaf € 49,00

Perfect voor gebruik op social media zoals Facebook en LinkedIn. Prijs is inclusief fotografie in de studio, retouche en 5 digitale foto’s*

Portret/model shoot basis – vanaf € 79,00

Prijs is inclusief fotografie in de studio of op locatie, retouche en 15 digitale foto’s*
Inclusief 1 afgedrukt op fotopapier (13 x 18 cm) met Passe-partout. € 85,00
Inclusief  Triplex (met drie foto’s van 18×18 cm) € 149,00
Inclusief Robijn (met zes foto’s van 20×20 cm) € 199,00

Portret/model shoot inclusief afdruk op Xpozer – vanaf € 149,00

Prijs is inclusief fotografie in de studio of op locatie, retouche en 15 digitale foto’s* waarvan 1 afgedrukt op Xpozer (60×40 cm.)

Met een foto op Xpozer wordt je foto met HD kwaliteit afgedrukt, waarbij elke pixel telt. Het gehele afdrukproces is volledig gekalibreerd. De kleuren komen daardoor echt overeen met de originele foto. Vanaf nu zijn blauwe luchten echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort. Op deze manier haal je het maximale uit je foto en wordt elke pixel bij ons benut!

Portret/model shoot inclusief afdruk op aluminium – vanaf € 195,00

Prijs is inclusief fotografie in de studio of op locatie, retouche en 15 digitale foto’s* waarvan 1 afgedrukt op aluminium (60×40 cm.)

Portret-plus shoot – vanaf € 259,00

Prijs is inclusief fotografie in de studio of op locatie, retouche, visagie, haarstyling (niet knippen/kleuren) en 15 digitale foto’s* waarvan 1 afgedrukt op Xpozer (40 x 60 cm).

Complete make-over shoot – prijs op aanvraag

Prijs is inclusief fotografie in de studio, retouche, visagie, haar knippen en stylen, kledingstyling en 20 digitale foto’s* waarvan 1 afgedrukt op Xpozer (40 x 60 cm).

Groepsportret  – vanaf € 169,00

Fantastisch cadeau voor familie of vrienden.

Prijs tot 4 personen € 169,00 inclusief fotografie in de studio of op locatie, retouche en 10 digitale foto’s* plus voor ieder groepslid een afdruk op papier in een pass-partout (13 x 18 cm). Per persoon extra €20,00

Band shoot – vanaf € 150,00

Ideaal voor PR-doeleinden, social media en/of albumhoes.

Prijs is inclusief fotografie in de studio of op locatie, retouche en 15 digitale foto’s** waarvan 1 in hoge resolutie (t.b.v. gedrukte media). Alle foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken tot twee jaar na de factuurdatum.

Concert of Theater registratie – vanaf € 125,00

Prijs is inclusief fotografie, retouche en 25 digitale foto’s**
Exclusief reis- en entreekosten.

 

*Langste zijde 1024 pixels

**Langste zijde 900 pixels, 2 foto’s uit de serie met langste zijde 1024 pixels

Aanbieding bij alle shoots, geldig tot 2 maanden na factuurdatum:

– 10% korting op afdrukken op papier

– 5% korting op afdrukken op Xpozer, canvas, hout en aluminium